Vimbodí i Poblet comença a desvelar els candidats a alcaldables de les eleccions del mes de maig. La primera confirmació ha estat la de Junts per Vimbodí i Poblet que han desvelat que l’actual alcalde del municipi, Joan Canela, tornarà a presentar-se per encapçalar la llista electoral del seu partit.

En canvi, no ho faran la majoria de regidors actuals, ja que només repetirà candidatura un d’ells, la resta seran substituïts per una llista amb noms més joves. Una acció que té la intenció d’ampliar la base política del municipi amb nous punts de vista. Alguns dels actuals regidors sí que continuaran presents en forma de col·laboradors externs.

ÀUDIO: L’alcaldable de Junts per Vimbodí i Poblet, Joan Canela, detalla com serà la llista per les eleccions 

Entre les principals propostes d’aquesta campanya electoral, Junts per Vimbodí i Poblet destaca els treballs per transformar l’Antic Convent de les Monges, cedit a l’Ajuntament recentment, per convertir-lo en un punt d’interès cultural del municipi. L’altre gran projecte és implementar noves mesures envers la sequera.

ÀUDIO: Joan Canela explica els principals punts de la campanya electoral 

En els pròxims dies es desvetllarà la resta de membres de la llista electoral del partit i està previst fer un acte central repassant les actuacions d’aquests 4 anys de govern.