Aquest passat cap de setmana es va tancar el 54è Campionat individual de Tarragona Absolut 2022, que s’ha jugat al llarg de 9 jornades durans els mesos d’octubre i novembre. Dels quatre jugadors espluguins que hi van participar destaca Arnau Trullols que va quedar com a tercer classificar al grup C amb 6,5 punts.

L’Arnau Trullols va començar guanyant les 2 primeres partides i va empatar la 3a partida, després van venir 2 victòries i es va col·locar amb 4,5 punts a la 5 ronda en 1a posició, va seguir un empat i finalment l’única derrota amb el campió del grup, Pol Tortajada del Cerap Riudoms. Va acabar el torneig amb un altre empat i una victòria final que el va deixar en el tercer lloc del podi amb 6,5 punts.

A part, al grup A entre els 47 jugadors participants s’hi trobava Josep Mª Guasch del CE Espluga de Francolí que va fer 4,5 punts. Al grup B, amb jugadors fins a 1900 punts ELO, hi van participar 46 jugadors, entre ells 2 jugadors del CE Espluga de Francolí, Joan Delgado que va fer 4 punts i Eduard Trullols que en va fer 4,5.