Les entitats esportives tornen a començar una temporada més els seus entrenaments. És el cas de l’Hoquei Casal l’Espluga que inicia el curs 2022-2023 amb 10 categories, 8 de les quals en competició, més el grup de veterans i el de femení sènior que jugaran partits amistosos. En total l’entitat compta amb una setantena de jugadors apuntats.

Cal destacar per això la caiguda de la categoria aleví després que l’equip benjamí de l’any passat, guanyador del Campionat de Catalunya, es desfés per complet. Aquesta pèrdua es deu al fitxatge dels membres d’aquest equip per altres clubs.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal l’Espluga, Jordi Creus, explica la pèrdua de l’equip aleví

L’Hoquei Casal l’Espluga ha tornat aquest setembre als entrenaments (Imatge: Cedida)

L’altra novetat de la temporada és la creació de dos equips íntegrament femenins. D’una banda, el grup Fem13, ja creat l’any passat i format per noies d’entre 11 i 13 anys i que competeix a la lliga plata. D’altra banda, s’ha creat un nou equip femení sènior amb noies d’entre 16 i 20 anys que no entraran en competició, però jugaran partits de caràcter amistós.

ÀUDIO: Jordi Creus destaca la integració de dos equips femenins

També destaca la situació de l’equip junior que enguany s’ha creat conjuntament amb l’Hoquei Tàrrega, com ja havia passat en altres ocasions. D’aquesta manera l’equip està format per jugadors dels dos equips i els entrenaments es reparteixen entre les seus de les dues entitats.

La Festa de l’Hoquei per donar a conèixer l’esport

L’Hoquei Casal l’Espluga oferirà el proper 8 i 9 d’octubre una jornada de portes obertes anomenada la Festa de l’Hoquei amb la qual es vol donar a conèixer els equips d’enguany i oferir una jornada de portes obertes per atreure nous jugadors.