La Fundació La Caixa ha lliurat una subvenció de 7.000 a la Germandat de la Santíssima Trinitat per poder impulsar el projecte d’inserció laboral de persones amb diversitat funcional. Una proposta que va néixer amb el canvi de junta de l’Associació i que fa més d’un any que es gesta.

ÀUDIO: La secretaria de la Germandat de la Santíssima Trinitat, Nuria Giné, destaca la importància d’aquesta subvenció

Aquesta subvenció, amb una durada d’un any, servirà per poder fer front a la nòmina dels nous treballadors, persones amb diversitat funcional que treballaran conjuntament amb els voluntaris per oferir el servei d’acollida al visitant de l’Ermita de la Santíssima Trinitat.

Actualment, la junta de la Germandat de la Santíssima Trinitat està treballant per definir la quantitat de persones que es contractaran i també si es tractarà d’un treball de caps de setmana o més expansiu, per exemple, durant els mesos d’estiu. Una acció que s’espera que es pugui iniciar de cara al 2023.

Al mateix temps, dins d’aquesta col·laboració, l’associació formarà part del programa de la Setmana del Voluntariat de CaixaBank, obrint les portes als voluntaris de l’entitat en el taller d’empoderament i autonomia que l’entitat brinda als espluguins i espluguines amb diversitat funcional i en el Servei d’Acollida al Visitant de l’ermita. Això serà el divendres 21 i dissabte 22 d’octubre.