El canvi d’ubicació de la Fira de la Cervesa de l’Espluga de Francolí no va ser un impediment per acollir més de 1000 persones durant tota la jornada de dissabte a l’interior del Pavelló del Casal. Una situació que ja es va viure l’any anterior, també a causa de la pluja.

ÀUDIO: El regidor de Cultura de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, detalla l’acollida d’enguany

Durant tota la jornada els visitants van poder gaudir de les cerveses del camp de Tarragona i les terres de Ponent com són la cervesa Boixets, la cervesa de Ponent, la cervesa Matoll, la cervesa Ona i la cervesa La Reinaxença. També es va comptar amb els elaboradors locals Glòria XarcutersForn de Pa de Cal Tulletla carnisseria Mariquinyo el restaurant Casa Nostra.

L’esdeveniment va comptar amb música en viu en diversos formats i espai per al maridatge, amb l’actuació de la formació local Juke Covers i dels discjòqueis locals Club 8, col·laboradors de l’EFMR.