El festival Minipop va celebrar aquest dimecres la primera edició a Solivella. Durant tota la tarda hi va haver tallers i activitats per a infants i famílies a la plaça del Fossar del Castell de Solivella.

El concert de la jornada va anar a càrrec del cantant Xarim Aresté que va presentar el seu darrer disc “Sas entranyes”, a més a més, també hi va haver l’oportunitat d’escoltar el DJ Alexandre Bonanit. Amb tot, l’oferta cultural era molt variada i va comptar amb tallers de l’Associació Baridana i El Formiguer, la ballarina Mei Casanoba, un taller de llibres i joieria amb Núria Anguren i dos jocs creats per la mateixa organització, un dedicat als diferents dialectes de Catalunya i una activitat de punta de coixí per transformar el balcó del castell.

L’Ajuntament de Solivella en fa una molt bona valoració després d’exhaurir totes les entrades amb persones vingudes d’arreu de la comarca però també de fora. Aquesta primera edició anomenada Mini Solivella Pop va fer que la plaça del Fossar del Castell de Solivella s’omplís de gom a gom de famílies i és per això que des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Solivella esperen poder tornar a repetir el Festival al municipi.

ÀUDIO: La regidora de Cultura de Solivella, Sílvia Iturria, fa una valoració d’aquesta primera edició