L’alcalde de Barberà de la Conca, Marc Rovira, ha pres possessió aquest divendres del càrrec de diputat de la Diputació de Tarragona, convertint-se en el segon representant de la Conca de Barberà després que l’alcaldessa de Senan, Carme Ferrer, prengués possessió el juliol de 2021.

El càrrec arriba per Marc Rovira quasi un any més tard del desitjat, ja que segons el pacte intern entre Junts per Catalunya, Marc Ayala, regidor de Valls, havia de donar pas a mig mandat a Marc Rovira. Finalment, el propi Ayala, segons Marc Rovira, no va permetre que el canvi es fes efectiu.

ÀUDIO: El nou diputat de la Conca de Barberà, Marc Rovira, valora la possessió del càrrec

Ara, l’alcalde de Barberà de la Conca s’ha acabat convertint en diputat després que el regidor de la capital de l’Alt Camp hagi dimitit dels diversos càrrecs que ostentava després de ser acusat d’abusos a un menor.

Finalment, Rovira ha estat designat representant de la Diputació de Tarragona al Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet i a la Comissió Executiva i a l’Assemblea General del Consorci Català de Desenvolupament Local. A més, formarà part de diferents comissions informatives permanents i especials.