Amb la temporada ja començada, l’Hoquei Casal l’Espluga torna a comptar amb un equip femení sènior format per 14 jugadores d’entre 14 i 25 anys. L’equip s’ha format per petició de les mateixes noies, sent algunes de les integrants antigues jugadores de l’equip que es va dissoldre l’any 2018. Altres de les participants provenen d’esports relacionats com el patinatge.

Com l’equip s’ha format poc després de l’inici de la temporada no serà possible participar en les competicions per punts. En tot cas, el nou equip començarà les properes setmanes els entrenaments i s’organitzaran, en un futur, partits amistosos amb altres clubs.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal l’Espluga, Jordi Creus, parla sobre la tornada de l’equip sènior femení

Dos equips femenins per primera vegada a la història

La formació d’aquest equip sènior, conjuntament amb l’equip benjamí femení que ja està jugant la temporada, fa que per primera vegada l’Hoquei Casal l’Espluga compti amb més d’un equip femení d’ençà que l’any 2015 es va formar el grup de sènior femení per celebrar el 50 aniversari del club i que es va acabar dissolvent tres anys més tard a causa de falta de jugadores.

En aquell moment totes les participants eren de nova formació, sense una base prèvia en l’esport. En aquest cas, però, part de l’equip ha jugat anteriorment a hoquei i una altra part té formació sobre patins, ja que han participat esports com el patinatge artístic.