El regidor a l’Ajuntament de Montblanc i president de la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana a la Conca, Oriol Pallissó, representarà la comarca a llista dels republicans per Tarragona al Parlament.

ERC va celebrar aquest dissabte el seu congrès comarcal, que per primera vegada s’ha fet telemàtic, per escollir el representant de la comarca. Els militants han hagut d’escollir entre dos candidats que s’han presentat a les primàries: Oriol Pallissó i Ferran Civit. L’espluguí Ferran Civit, que és diputat al Parlament, havia anunciat que seria la última vegada que es presentava.

El congrès va votar a favor d’Oriol Pallissó, que serà el representant de la Conca a la llista d’Esquerra per Tarragona que encapçala la vallenca Raquel Sans Guerra. La Conca tindrà dos representants a la llista. Amb Pallissó a la llista hi haurà també Judit Pere, regidora a l’Ajuntament de Montblanc i membre de l’executiva del partit a la comarca.

Pallissó és la primera vegada que es presenta a les eleccions al Parlament. Aquesta és la segona legislatura que ostenta el càrrec de regidor a l’Ajuntament de Montblanc i des de fa uns mesos és també el president del partit a la comarca. Ara caldrà saber quina posició ocuparan els representants de la Conca a la llista.