El Club Atlètic Espluguí ha aconseguit el repte de pujar 1.000 vegades al Mirador de la Pena amb temps rècord, a tres mesos abans d’acabar l’any.

El repte del CAE va néixer a principis d’any quan un petit grup de corredors va fer números i es va atrevir a llençar als socis del club el repte dels 1.000 miradors. Consistia a crear un comptador i quan cada soci anava al Mirador de la Pena apuntar-ho.

ÀUDIO: Toni Morlans, membre del CAE i un dels impulsors del repte, parla de com va sorgir la idea

Gràcies a la desescalada el club ha pogut arribar als 1.000 miradors a mitjans de setembre, tot i això quan tothom va patir el confinament total, el comptador no va sumar, però després en la desescalada i va haver-hi un boom en què molta gent pujava al mirador, ja que no es podia sortir del terme municipal.

ÀUIDO: Morlans explica quan s’han fet les pujades

Aquest diumenge 74 persones, entre caminadors i corredors, van celebrar el repte a la Casa Forestal de la Pena, després d’haver pujat per grups al Mirador de la Pena. Allí es van fer una fotografia de grup i ho van celebrar amb cava i carquinyolis.

IMATGES AL MIRADOR DE LA PENA (TONI MORLANS)