Arriba l’estiu i nosaltres dos també fem vacances, tot i que no tenim clar ni el què ni el com ho farem. En tot cas al setembre quan tornem ja en parlarem.

Amb aquestes paraules, començàvem el programa 115 ara fa casi bé tres mesos. Per cert, deixeu-nos advertir que l’àudio adjunt, comença igual i dona la impressió que és el programa de mes de juny però no, és el que toca.

Doncs quan falten quatre dies per que s’acabi l’estiu ens complau fer-vos saber que amb molt de gust ens comprometem a donar-vos la tabarra una temporada més.

El programa serà el de sempre, allò de: Música i alguna cosa més. 

Si el consum de cervesa o el caminar per la muntanya ens il·lumina, pot ser, que se’ns acudeixi alguna cosa nova. No espereu miracles, som qui som i donem pel que que donem però, com és costum en nosaltres dos, el que si us assegurem és, que procurarem triar musiques que us agradin.