L’escola de bressol de l’Espluga de Francolí ha canviat la seva imatge per complet. L’espai s’ha renovat per adaptar-se a la situació actual i donar una nova imatge a l’edifici. Per aconseguir-ho s’han pintat parets i canviant tots els mobles, deixant únicament els imprescindibles, fent l’espai més fàcil de netejar, més ample pels alumnes i més segur en general, ja que hi ha menys quantitat d’objectes a desinfectar i és més fàcil evitar l’aglomeració d’alumnes en les sales.

La llar d’infants va obrir les seves portes al juny, quan va arribar la fi del confinament. En aquell moment es va veure la necessitat d’iniciar una remodelació de l’espai per adaptar-lo a les circumstàncies. Les educadores del centre han sigut les principals encarregades de dur a terme aquest buidatge i renovació per crear un espai més segur.

ÀUDIO: La regidora d’Educació, Anna Garcia, esmenta la importància de fer de la llar un espai segur

Cal destacar que des del consistori ja s’havia previst als pressupostos realitzar una renovació de la llar d’infants per modernitzar la seva imatge, però a causa del confinament aquesta idea s’ha vist reforçada i sobretot encarada a millorar l’estança dels infants en el centre assegurant el màxim possible el compliment de les mesures de seguretat.

ÀUDIO: L’Anna Garcia, parla de la necessitat de dur a terme aquesta renovació