El Museu de la Vida Rural ja ha presentat les dates del Festival d’Educació de la Sostenibilitat, eguany el FES tindrà lloc del 3 al 5 de setembre.

Durant tres dies, es podran conèixer de manera vivencial propostes artístiques, lúdiques i pedagògiques al voltant de l’educació cultural per la sostenibilitat, amb propostes de música, xerrades, presentacions de llibres, tallers vivencials, jocs infantils a l’aire lliure, espectacles, menjar ecològic i, sobretot, espais de trobada i creació de sinergies.

El festival començarà el dijous 3 de setembre amb formació en línia i acabarà el dissabte amb el concert de Maria Rodés. El FES va dirigit per totes aquelles persones de les comunitats educatives, a professionals de l’educació en el lleure, de l’educació al llarg de la vida, a les famílies i a totes les persones interessades en la cultura que transforma!