Un any més, l’Espluga de Francolí ha celebrat la festa de la Santíssima Trinitat, a l’ermita i sota l’organització de la Germandat de la Santíssima Trinitat, entitat més antiga de l’Espluga amb 142 anys d’història.

Més de 150 persones van participar en la tradicional Festa de la Santíssima Trinitat amb una jornada de devoció i propostes culturals. La celebració va començar amb l’homenatge als primers fundadors de l’entitat amb l’ofrena floral a la placa commemorativa ubicada al pati de l’Antic Hospital de l’Espluga.

Un cop a l’ermita de la Santíssima Trinitat de l’Espluga es va celebrar la Santa Missa oficiada per Mn. Marcus Vinicius Teixeira, a més a més, aquest any hi va haver cantada per la coral Aprodisca i el cor parroquial.

En acabar, els gegants i els nans de la Germandat van donar el primer toc festiu de la jornada amb una ballada de sardanes que va seguir amb el dinar popular. El concert de música amb el grup Big Ones van tancar la jornada.