Intèrprets: Albert Grinyó, Júlia Moyà, Gerard Bosch, Magda Buldó i Jofre Majoral


Repàs de l’actualitat on destaquem que amb més de quatre segles i mig de tradició la Fira de Sant Vicenç torna aquest cap de setmana del 26 i 27 de gener a l’Espluga de Francolí. Primera posada en escena de la candidatura de Som Espluga per a les eleccions municipals d’aquest maig. Repeteixen la confluència de sectors d’esquerres sorgida el 2015, però ara, asseguren, amb un projecte més treballat i amb una base més sòlida. ls treballs per enderrocar l’antic Hotel Ducal de Montblanc ja han començat. En el seu lloc, l’empresa Corporació Alimentària Guissona vol ubicar una nova botiga BonÀrea i una vintena d’habitatges per a lloguer. El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha visitat l’Espluga aquest divendres per signar el conveni de la Xarxa Rescat amb l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí. L’Associació Vimbodí Pets ha denunciat a través de les xarxes socials que quatre cadells de gos, d’unes tres setmanes d’edat.