Comencem el programa destacant la finalització de les obres de millora de 7 carrers de l’Espluga i explicant que ara l’equip de govern planteja un nou aparcament a la zona del carrer Milmanda. A més a més, també expliquem l’inici de la reforma de la plaça Antoni Saltó de Senan. Pel que fa a la crònica cultural, destaquem que l’Orquestra TLP oferirà un assaig obert al públic i expliquem alguns dels detalls de la 24a edició de la Festa de les Ovelles Esgarriades de l’Espluga. A més a més, expliquem que l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, es personarà davant del contenciós administratiu interposat per la sala de vetlles municipal. En l’espai de l’entrevista, conversem amb Laura Aluja, tècnica organitzadora de les jornades del Bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades, qui ens explica que aquest divendres i dissabte una trentena d’experts exposaran els seus estudis sobre els boscos.