Aquesta setmana s’ha iniciat l’arranjament de la plaça de l’Alcalde Antoni Saltó de Senan, una actuació que ha de renovar la pavimentació i també l’enllumenat per un de nou de tecnologia LED.

L’Ajuntament de Senan hi invertirà uns 47.000 euros i l’alcaldessa, Carme Ferrer, explica que s’hi intervé per millorar la pavimentació que estava molt malmesa. Al mateix temps, també es canviarà l’enllumenat públic de la plaça que només s’encén quan l’espai acull actes de nit. Ara serà encastat i passarà a ser de LED. Després d’aquesta intervenció, tots els fanals públics de Senan ja hauran fet la conversió a aquesta nova tecnologia més eficient.

De fet, en aquest sentit, l’actuació que ara ha començat també és un dels passos que el municipi farà per desconnectar-se de la xarxa elèctrica i passar a mantenir tot l’enllumenat públic amb l’energia que generaran les plaques solars que l’Ajuntament instal·larà ben aviat. Amb aquesta obra, s’habilitarà un armari a la plaça que recollirà les connexions i equipaments necessaris, junt amb les futures instal·lacions del local social, unes altres obres que es preveu que comencin aquest desembre.

ÀUDIO: L’alcaldessa de Senan, Carme Ferrer, explica l’actuació