Vols posar-te al dia? Propostes interessants (1): Centre de Formació d’Adults (CFA) de Montblanc. Classes de Català per a Adults a l’Espluga. Curs de Monitors de Lleure a la Conca.
Intervenen: Joana Pàmies directora del CFA i els alumnes Valenti Masalles i Montserrat Borges. Maria Montserrat professora de Català. Gemma Roselló tècnica de Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Montse Bosch-Saumell i Filo Farré. Tècnics Gerard Bosch i Jofre Majoral.

Descarrega’l

La formació és un dret? És una necessitat? Serveix per entretenir? Serveix per aprendre? S’és massa gran per anar a classe? Massa jove? Algunes persones ho necessiten per millorar el seu treballar? Per què és bo? Què tenim a prop que ens pugui beneficiar en aquest sentit? Per aclarir aquestes inquietuds i conèixer propostes formatives per a joves i persones adultes, avui parlem amb:

– El Centre de Formació d’Adults de Montblanc que depèn del Departament d’Ensenyament compta amb quatre professors i uns 200 alumnes matriculats. Ofereix formació reglada per a aquelles persones que han sortit del sistema educatiu i s’hi volen tornar a incorporar per continuar estudis i també per a aquelles persones que volen formació continuada amb idiomes, informàtica

– Les classes de català per a adults que ofereix la Germandat a l’Espluga per segon any amb més de 25 persones inscrites i amb una proposta formativa de llengua, cultura literària i descoberta de l’entorn amb classes pràctiques i vivencials.

– El curs de Monitors de Lleure i, si fos possible, el curs de directors, que proposa el Consell Comarcal de la Conca són obertes les inscripcions per a persones majors de 18 anys. Important per la formació personal i de lleure, casals d’estiu, menjadors i transport escolars, camps d’estiu, extraescolars…