Descarrega’l

Obrim una setmana més, aquesta vegada gairebé congelats, per fer balanç del cap de setmana a la Conca de Barberà. Com tots els dilluns, la crònica cultural omple el programa d’avui, en aquesta ocasió, marcat pel descens de les temperatures. Parlem de la participació de Josep Andreu (ERC) en l’acte fundacional de La Crida Nacional per la República, de la Festa i Mercat de la Castanya de Vilanova de Prades, de la celebració dels 30 anys dels Bombers Voluntaris de Sarral, de la Jornada Musical al MVR, del nou web de l’Ass. de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga i de la collita de safrà a la Conca. A més a més, conversem amb dues de les tècniques de Limonium que han dinamitzat els primers tallers participatius de la Carta del Paisatge de la Conca i acabem el programa amb l’Excuse Me? EXTRA de la setmana.