Intèrprets| Conducció: Erminia Martí, Tècnic: Jofre Majoral, Convidats: Xavier Lozano, Gerard Bosch, Patrícia València, Jill Haywood, Joan Casanovas, Rosa Salvadó, Izan Puente, Carlos Fuentes, Cristina Sanahuja, Filo Farré, Montse Bosch, Miquel Moya, Guillem Tierz i Josep Morató. 
Descarrega’l

Programa especial amb motiu de l’inici de la 35a temporada de l’Espluga FM Ràdio. Al llarg d’una hora, coneixem alguns dels programes i propostes del nou curs radiofònic de l’EFMR i l’Espluga Audiovisual en conversa amb els presentadors i col·laboradors. La graella de l’emissora la conformen una trentena de propostes de creació pròpia amb la Conca de Barberà com a protagonista, una mirada al territori que els programes tracten des de tots els àmbits de la vida quotidiana. Els micròfons de l’EFMR estan a disposició dels 45 col·laboradors/es i professionals que fan possible l’àmpli ventall de propostes i continguts.