Intèrprets: Patricia Valencia, David Cobo, Marta Montserrat, Oriol 3/4 de 15. Tècnic: Jofre Majoral

Descarrega’l

Avui estrenem nova temporada a l’Entre Vins i Fogons. Hem parlat de les novetats que tindrem aquesta temporada. Incorporem col·laboradors, com l Marta Montserrat, Community Manager, que ens analitzarà perfils gastronòmics de les xarxes socials, també descobrirem cellers i restaurants de la Conca i com sempre, seguirem amb receptes i consells a la cuina. Avui també hem comptat amb la participació de l’Oriol, del perfil @a34d15, a qui li hem preguntat què publica a les xarxes i d’on surt aquest nom. També ens han obert les portes de l’Obrador de la Pastisseria Cobo, on el David ens ha introduït noves propostes dolces per la temporada de tardor hivern i ens ha dit 1 recepta mb xocolata, per retre homenatge a aquest producte.