Descarrega’l

En l’Informatiu d’aquest cap de setmana hem començat destacant que la Generalitat ja ha publicat les resolucions de la restricció de circulació de camions a la N-240 i que ara insta a Foment que faci efectives les bonificacions. En l’àmbit d’infraestructures, també ens hem referit al tall de la N-240 convocat per aquest diumenge per reclamar la finalització de les obres de l’A-27 i el túnel del Coll de Lilla. També hem destacat les primeres dades dels contenidors intel·ligents de Rocafort de Queralt i les queixes dels professionals del consultori mèdic de l’Espluga sobre la remodelació de la plaça de Sant Isidre que, segons ells, ha limitat l’accessibilitat al CAP de l’Espluga. En l’àmbit cultural hem destacat les diverses Festes Majors que s’estan celebrant a la Conca, per exemple hem parlat de la de l’Espluga amb la regidora de festes, Erika Soriano. També hem estat a la Festa de l’All i al Mercat Vell de Conesa. Finalment, hem acabat l’informatiu amb l’entrevista del Danseu Festival. Hem conegut una mica més aquesta cita que es viu des de l’1 d’agost i fins al 12 a Les Piles parlant amb Pau Estrem, director del festival, i Marta Arjona, responsable de comunicació.