Intèrprets:  Filo Farré, Montse Bosch, Anna Garcia, Alba Colilles, Chantal Puig, Laly Puig i Gonzalo Gil. Tècnic: Jofre Majoral

Descarrega’l

Aquest és el darrer programa de la temporada. Agraïm a les 110 persones que han donat veu al nostre espai “Persones que Eduquen” i l’han fet possible amb la seva participació. Gràcies també als tècnics que ens han ajudat. Amb el projecte Rumb a la vida i com és l’empresa de lleure Drac Actiu en acomiadem aquest diumenge 24 de juny de 2018.

Rumb a la vida

Anna Garcia i Alba Colilles són dues mestres que volen fer una aturada personal i professional per descobrir, a la pràctica, què capgira l’Educació Viva. Juntament amb el Sergi Civil, dissenyador audiovisual, marxen uns quants mesos a Amèrica del Sud per anar a visitar escoles amb l’objectiu d’aprendre a observar i descobrir, especialment, com acompanyen i treballen en aquest país l’educació emocional que elles creuen bàsica i fonamental, per després posar- la a la pràctica en els propis centres de treball o plantejar-se també la possibilitat de crear alguna cosa nova en base a aquest procés d’aprenentatge. Sort i que vagi molt bé l’experiència!

Drac Actiu 

Amb Gonzalo Gil, Laly Puig i Chantal Puig, que formen un bon equip, fem un recorregut molt agradable pel seu treball i per les seves experiències educatives i de grup d’aquests 25 anys que acaben de celebrar com a empresa de lleure Drac Actiu. En expliquen per què el nom de Drac? Quines activitats els agraden més? Quantes propostes ofereixen? Qui pot i vol gaudir d’aquest servei educatiu que té com a base la natura, la Conca, l’esport, el lleure? Els 10 anys de la seva nova seu a l’Espluga en un edifici històric que han volgut recuperar i documentar, que volen que sigui la fàbrica dels seus somnis…

I conviden tothom a gaudir de les noves propostes d’estiu de sopar a la fresca amb música en directe els dijous i també divendres i dissabtes amb berenar/sopar i música d’envelat. Acabem parlant del Casal d’Estiu de l’Espluga que serà el 2n any que dirigeixen ells, amb 114 infants inscrits i amb llista d’espera, de la importància d’aquestes activitats que s’hi faran i del valor dels monitors que fa dies que programen, dels canvis en el curset de natació i de com d’important és que els nens i nenes facin activitats lúdiques, esportives i visquin l’estiu d’una manera agradable i feliç.