Aquest dimecres comencem parlant de la nova marca turística de l’Espluga de Francolí escoltant al regidor de Turisme, Jordi Torre, i el dissenyador del logotip, Isaac Ballesté. D’altra banda, expliquem que l’Espanyol ha guanyat la Copa de la lliga de Segona Catalana d’hoquei celebrada al nou Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga de Francolí. A més a més, expliquem que el programa de TAC 12 Estiu12 promocionarà gratuïtament els comerços de l’Espluga i Montblanc que hi vulguin col·laborar. A un dia per l’inici de l’estiu, parlem de les novetats a la piscina municipal de Vimbodí, on s’ha reformat la piscina petita i la terassa del bar. Finalment, també parlem de la cobertura dels Jocs Mediterranis, de com es podran seguir a l’EFMR i TAC12  i la participació activa de l’emissora i l’Espluga Audiovisual.