Descarrega’l

Un dissabte més, el penúltim de la temporada, de l’Inquiets a l’EFMR. L’engeguem amb els ingredients habituals: agraïment, repàs dels continguts i diversos col·laboradors/es i entrevistes per conèixer i aprendre. En primer lloc, comencem conversant amb Jèssica Estadella, responsable de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga, que ens explica com es prepara la 9a edició del Festival de Dansa que arriba aquest diumenge al Teatre del Casal amb 240 alumnes sobre l’escenari. A continuació, arriba la connexió amb la Laura Poblet, que cada setmana visita un establiment de la Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga, avui per parlar de la Cansaladeria Glòria. L’Erminia Martí ens presenta una nova secció de nutrició amb Elena Vidal, aquesta vegada per parlar sobre com cuidar la nostra pell. Finalment, acabem parlant amb Chantal Puig de Drac Actiu que ens proposa una ruta per la vall de Castellfollit al PNIN de Poblet.