Descarrega’l

Darrer programa de la setmana que hem dedicat a destacar les novetats de la cinquena edició de Musi-Cata al Celler Mas Foraster de Montblanc que enguanya recaptarà fons per la lluita contra l’ELA. També parlem de l’automatització del dipòsit del Garber a l’Espluga i del control telemàtic de tots els pous i dipòsits municipals. A més a més, repassem diverses propostes del cap de setmana a la Conca. En la segona part, donem veu a l’Associació de Jubilats i Pensionistes de l’Espluga que ens expliquen com han organitzat la 33a Trobada Comarcal de Casals de la Gent Gran de la Conca de Barberà per aquest dissabte, en parlem amb Anna Martínez i Monsterrat Perejoan. Tanquem el programa conversant amb l’espluguí Ferran Civit, diputat al Parlament de Catalunya per ERC, recentment escollit president de la Comissió d’Investigació al Parlament del cas Castor.