Intèrprets: Gerard Bosch, Montse Plana i Josep Ardila

Descarrega’l

Aquest cap de setmana hem destacat el pas endavant del polígon logístic industrial de Montblanc després que la junta de govern de l’ajuntament aprovés el projecte d’urbanització. D’entrada, també hem destacat les propostes musicals de la Festa Major de l’Espluga i l’inici de la prova pilot de la recollida selectiva porta a porta a Montblanc, prevista per a l’1 d’octubre. Entre els titulars, també hem repassat que la montblanquina Laura Pelay ha estat escollida secretària general de Salut. Pel que fa a l’àmbit cultural, hem parlat de Forès poesia i música, els concerts de l’Escola de Música de l’Espluga, el concert-conferència amb Núria Graham i Jordi Vidal al Museu de la Vida Rural i avançem algunes de les novetats de la Festa del Trepat que se celebrarà la setmana que ve a Barberà de la Conca. Finalment, obrim l’Agenda Cultural per fer una previsió d’actes d’aquests dies a la comarca.