Aquesta setmana hem obert l’informatiu destacant el procés participatiu que engegarà el Consell Comarcal per tal de recollir opinions de cara a la definició del Pla Estratègic de Desenvolupament de la Conca 2018-2025. També expliquem que 39 persones del Camp de Tarragona estan investigades per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit arran de la vaga del 8 de novembre, dues de la Conca de Barberà. A més a més, fem el repàs dels Premis d’Honor de la Conca de Barberà, parlem del projecte de turisme familiar liderat per la Diputació de Tarragona i amb Montblanc com un dels principals socis i també informem de l’inici de les obres de remodelació de la plaça de Sant Isidre. La plana cultural ve marcada per les Festes de Sant Maties de Montblanc i les festivitats que celebren alguns municipis de la comarca.