Intèrprets: Antoni Sabaté i Judit Delgado. Tècnic: Jofre Majoral

Descarrega’l

Aquest diumenge hem passejat amb Judit Delgado, una jove universitària de pensament despert i inquiet. Actualment estudia Humanitats a Barcelona. Una mostra del seu talent literari la trobem mensualment en els articles que amb el títol “Joves escriptors” publica la revista el Francolí. La Judit és, fins al dia d’avui, la persona més jove amb què hem compartit conversa, per nosaltres ha estat un goig, li desitgem que no pari d’escriure. Músiques que hem escoltat: El vol de l’home ocell – Sangtraït, We could be dead by tomorrow – Soko, Taro – Alt-J, Cold Little heart – Michael Kiwanuka, Where is my mind – Pixies, Hey there Delilah – Plain White T’s, Pedestrian at best – Courtney Barnett i First day of my life – Bright Eyes.