Intèrprets: Antoni Sabaté i Salvador Palau. Tècnic: Jofre Majoral

Descarrega’l

Aquest diumenge hem passejat amb Salvador Palau. Amb ell hem rememorat moments viscuts: des de la pastisseria familiar del carrer Nou, a la creació de la qual va ser la pionera emissora de ràdio, instal·lada en un primer moment a punt més alt del convent dels «Padres Paüls» i poc més tard a l’edifici de l’Hospital, on justament avui en dia hi ha les modernes instal·lacions de l’emissora Espluga FM Ràdio.

L’abril del 1979, a tot l’estat espanyol es van celebrar les primeres eleccions municipals, s’encetava una nova etapa, en Salvador Palau va ser el primer alcalde de l’Espluga, un moment històric d’una incipient democràcia.

Dolores Pradera – Camino verde
Ramon Calduch
Ray Coniff
Wilson Pickett
The Shadows
Jose Guardiola
Duo Dinamico
Los Mustang