Jordi Murtró i Laura Alcalde a Montblanc, amb l'1món.cat (Foto: La Xarxa)
Jordi Murtró i Laura Alcalde a Montblanc, amb l’1món.cat (Foto: La Xarxa)

REPRODUEIX EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Montblanc va ser l’escenari aquest dissabte de l’emissió de diversos programes en directe, amb motiu de la celebració de la XXXI Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. D’una banda TAC12 va emetre des de Montblanc el programa ‘1món.cat’ de la Xarxa de Comunicació Local, que cada cap de setmana s’emet des de dos municipis diferents de Catalunya i que fa dues setmanes visitava l’Espluga de Francolí. El magazín, presentat per la periodista Laura Alcalde, es va fer en col·laboració amb TAC12 i Ràdio Montblanc, amb els periodistes Jordi Murtró i Josep Ardila, amb continguts relacionats amb la Setmana Medieval. Es va fer des de la plaça de Sant Francesc, i pel set del programa hi van passar diferents protagonistes de la festa.

El mateix dissabte, TAC12 va fer enguany la retransmissió de la representació de la Llegenda de Sant Jordi en directe. Ha estat la primera vegada que la televisió del Camp de Tarragona emetia la Llegenda en rigorós directe. La darrera vegada, el 2014, es va fer conjuntament amb La Xarxa per tot Catalunya.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xHgJ0LjF9nk?rel=0&showinfo=0]

La Diada de Sant Jordi, a TAC12

Aquest dilluns 23 d’abril TAC12 també serà present a la Conca de Barberà per celebrar el Sant Jordi. A més dels reportatge sobre la festa a l’Espluga i Montblanc, a les 19h el programa Connecticat que produeix la Xarxa de Comunicació Local serà en directe a Montblanc per viure l’acte d’entrega de la rosa a la princesa. Després, a les 20h el Notícies12 de TAC12 s’emetrà en directe des de Montblanc, presentat per Roser Marquès.