En aquesta jornada comencem explicant que la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de l’Espluga ha clausurat indefinidament l’església Nova de l’Espluga de Francolí  pel risc d’esfrondrament i, des de principis d’any, no s’hi celebra cap acte públic. D’altra banda, destaquem que diumenge se celebrarà a l’Espluga un mercat d’artesania i encants organitzat per la Germandat de la Santíssima Trinitat que vindrà acompanyat d’un esmorzar popular. A més a més, també avancem dues de les propostes esportives que se celebraran durant l’1 de maig a la Conca. En la part de l’entrevista, malgrat diversos problemes tècnics, hem pogut parlar amb la nova directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó, que ha explicat amb quin encàrrec i objectius agafa el càrrec en aquest 30è aniversari de l’espai de la Fundació Carulla.