Finalment, l’Espluga no commemorarà el Dia Mundial de la Poesia amb el taller de rap que s’havia programat. La proposta s’ha anul·lat per la falta d’inscrits.

Enguany la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga i el Punt d’Informació Juvenil Francolí havien programat un taller d’escriptura i rima per renovar els actes i, així, atreure el públic adolescent. La proposta però requeria un mínim de 5 participants per poder-se celebrar, al qual no s’ha arriabat.

A causa d’aquest contratemps, tampoc es farà el recital d’una poesia en diversos idiomes, com s’havia celebrat anys enrere.

L’Escola Martí Poch dedicarà activitats a la poesia

L’Escola Martí Poch de l’Espluga commemorarà aquest dimecres el Dia Mundial de la Poesia amb una gimcana de poemes. Els alumnes de primària hauran de buscar pel centre escolar, seguint pistes, diversos poemes que han treballat a classe.

D’altra banda, a l’Escola Martí Poch també es llegirà una poesia en diversos idiomes i s’enregistrarà dins del projecte del taller de ràdio del centre.