Descarrega’l

Un divendres més a la sintonia de l’Espluga FM Ràdio i de Ràdio Montblanc repassem les propostes culturals i socials previstes per aquest cap de setmana. Comencem explicant que el CDR de l’Espluga ha impulsat un vespre de música i art per aquest divendres amb l’objectiu de reivindicar la llibertat d’expressió, minuts abans al MVR s’haurà presentat el conte “Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac” amb la representació de la llegenda per a infants. D’altra banda, també coneixem les propostes de Montblanc pel que fa al cicle de Biblioteques amb DO. Acabem el programa parlant amb la presidenta de l’Orquestra i el Cor Treu-li la Pols al teu instrument, Laura Poblet, i el president de la Banda Unió Musical de Tarragona, Joan Boada, sobre el concert que les dues formacions compartiran aquest diumenge a Tarragona.