Intèrprets: Albert Grinyó, Anna Garcia, Gerard Bosch i Cristina Bosch

Descarrega’l

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de que la Conca de Barberà ha commemorat el Dia Internacional de la Dona amb dues concentracions a Montblanc per reivindicar la igualtat de gèneres i visibilitzar la dona en la societat. També s’informa de que Montblanc presenta els actes de la capitalitat de la sardana 2018, entre els quals destaca l’encerclament de la muralla que es farà per l’acampada jove i de que l’Ajuntament de l’Espluga ha elaborat un cens dels habitatges que es troben fora del nucli urbà per tal de tenir localitzades totes les persones que viuen al terme municipal, encara que sigui esporàdicament. Es parla de que Montblanc serà el primer municipi de la Conca de Barberà en començar a implantar de manera progressiva la recollida selectiva amb el sistema porta a porta i de que L’Ajuntament de Montblanc ha modificat el pla general per evitar els bars musicals al centre històric.