Intèrprets: Montse Bosch, Filo Farré, M. Assumpció Carulla, M. Dolors Rendé, Dolors Guasch, Carme Permiquel, Eusebi Majós, Jordi Roca i Rosa Farran. Tècnic: Gerard Bosch

Descarrega’l

Aquest diumenge 21 de gener de 2018 encetem un altre bloc de Persones que Eduquen per tal de conèixer millors àmbits diferents. L’entitat convidada és la Formació Permanent del Casal de l’Espluga que enguany fa 40 anys de la seva creació (1978-2018). 

Coneixem els seus inicis, per què es va crear, els canvis de nom, com s’organitzen, la junta, les seves activitats i com han anat evolucionant segons els interessos i les circumstàncies de les associades. Hem parlat del seu finançament i les importants col·laboracions especialment del nou conveni amb les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran, també l’Ajuntament i el mateix Casal, i de la importància dels col·laboradors locals.

Hem parlat de la programació actual, de les activitats que acostumen a agradar més, de la diversitat de temes i conferenciants, del seu valor i també de la proposta de celebració d’aquests 40 anys. Han valorat positivament la seva funció educadora i de servei cultural i han fet una crida especialment a persones més joves perquè coneguin la programació i vagin a les sessions que els interessi perquè és obert a tothom. Eusebi Majós ha fet la seva valoració i ha aportat la seva experiència i Jordi Roca ha tancat el programa en representació dels conferenciants felicitant-les per la seva tasca i encoratjant-les a seguir endavant, Enhorabona per la feina, pel servei, per la constància i la continuïtat!

Acabem el programa amb les paraules de Rosa Farran sobre els llibres “L’amiga genial” d’Elena Ferrante i “Farishta” de Marc Pastor