Home Arxiu Sonor - Tots els Programes Arxiu Sonor - Terra de Festa Terra de Festa del 15 de desembre del 2017

Terra de Festa del 15 de desembre del 2017

0
Terra de Festa del 15 de desembre del 2017

Descarrega’l

Intèrprets: Jordi Robert, Ismael Porta, Xavier Lozano, Carme Permiquel, Joan Giné

Al programa d’aquesta setmana descobrim les novetats que ens prepara el Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí de la mà de diversos dels seus participants, com el Xavier Lozano, la Carme Permiquel o el Joan Giné. A més, parlem amb l’Ismael Porta, director del Museu del Pessebre de Catalunya, ubicat a Montblanc. No ens oblidarem d’altres propostes destacades a les nostres comarques com el Mercat de Nadal de Valls, l’inici de les representacions del pessebre vivent de la Pobla de Montornès o els concerts nadalencs de Quartet Mèlt.

X
X