La Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga ha impulsat per aquesta campanya nadalenca un nou sistema de premis  que substitueix el sorteig de lots de productes dels darrers anys. Enguany els establiments del municipi donen premis directes als clients en el moment de la compra.

Fins al dia de Reis, els comerços i empreses adherides a la UBE de l’Espluga tindran un mitjó amb motius nadalencs ple de paperets, alguns d’aquests amb premis i els altres amb frases. D’una banda, la UBE de l’Espluga ha distribuït un val de compra de 100 euros, quatre de 50 euros i vuit de 25 euros que se sortegen als establiments de l’Espluga. A més a més, cada comerç també ha introduït diversos premis, per exemple vals de compra per la mateixa botiga o obsequis.

ÀUDIO: M. Teresa Martí, presidenta de la UBEE, explica la iniciativa

D’altra banda, durant aquesta campanya els comerços guarneixen les botigues amb un arbre de Nadal i amb diversos motius decoratius. La Unió de Botigues i Empreses de l’Espluga afronta el període nadalenc amb l’eslògan “Per Nadal a l’Espluga comerç local” i amb la previsió d’una bona campanya, malgrat els fets polítics i socials que viu Catalunya.

ÀUDIO: La presidenta de la UBEE exposa les previsions d’aquestes setmanes