Descarrega’l

L’Institut Joan Amigó és el centre convidat. El programa “Persones que eduquen” d’aquest diumenge 19 de novembre ens ajudarà a descobrir el valor de tenir Institut de Secundària a l’Espluga de Francolí. Eulàlia Amigó, administrativa del centre, explica per què porta el nom del seu pare i David Rovira, alcalde de l’Espluga, ens aporta informació dels orígens del centre.

A l’estudi parlem amb Maite Nolla, directora de l’institut; Núria Ribes, coordinadora pedagògica; Eugeni Cabré, secretari i coordinador del Cicle Formatiu d’Informàtica, i Gemma Palau, orientadora pedagògica del centre. També hem comptat amb la presència  d’Àngel Tierz. pare d’un dels alumnes del centre. Expliquen les línies del centre que marca el Departament  i els principals projectes: Servei Comunitari, Mediació o l’Implica’t, un projecte per atendre millor la diversitat.

També ens expliquen el Pla de lectura, Llengües estrangeres que s’imparteixen a més de català i castellà, la importància del Cicle Formatiu d’Informàtica i altres. La relació família escola, què volen les famílies, l’organització, els valors per transmetre als adolescents, etc. Tot i això, ens queden pendents molts temes per compatir i explicar per a un altre programa.