Descarrega’l aquí

Presentació: Xavier Lozano | Realització tècnica: Jofre Majoral | Suport tècnic: Gerard Bosch i David Soler | Convidat: Ferran Civit | Tertulians: José M. Martínez Sánchez, Raquel Sánchez Heredia, Enric Mercadé Pàmies, M. Assumpció Carulla Coch, Eva Bonet Vidal.

Primera edició de la Tertúlia del diumenge a l’Espluga FM Ràdio. (Foto: Gerard Bosch)

Primera edició de la temporada de ‘La Tertúlia del diumenge’ un programa d’emissió mensual produït per l’Espluga FM Ràdio amb la col·laboració de l’Espluga Audiovisual per donar veu de forma plural a tots els espluguins. En aquesta ocasió fem tertúlia amb el diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, Ferran Civit, sobre la convocatòria del Referèndum d’autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre.

VOLS SER TERTULIÀ? Inscriu-te aquí