Prop de 300 bastoners i bastoneres d’arreu del territori han picat pels carrers de l’Espluga aquest dissabte per commemorar els vint anys de la recuperació del Ball de Bastons de l’Espluga.

L’entitat del municipi ha celebrat l’aniversari organitzant la Festa Bastonera de les Comarques Meridionals i fent una exposició amb fotografies i records de la història de l’entitat. Durant la jornada, la colla ha homenatjat a Antoni Bota, bastoner històric de l’Espluga, i a les dues primeres dones que es van incorporar a la colla, Helena Rivero i Maria Antònia Bota.

L’acte central de la tarda ha estat la cercavila que ha recorregut alguns carrers del municipi amb la participació de les 14 colles convidades que ha acabat a la plaça Montserrat Canals  amb una actuació conjunta.

https://www.facebook.com/esplugafmradio/videos/1410017865700253/