17 dotacions de Bombers de la Generalitat, sis aèries i onze terrestres, estan treballant aquesta tarda en un nou incendi que s’ha declarat a les 15:11h  al costat de la C-14 al km 30 a l’altura de Vilaverd. Els bombers han atacat amb retardant al flanc esquerre que és de massa forestal. El flanc dret de cultiu agrícola ha cremat a 50 metres de la carretera.

Incendi a l’Espluga de Francolí

Catorze dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i una d’aèria han treballat, juntament amb l’ADF de l’Espluga, en l’extinció d’un incendi al marge de la N-240 a l’altura de l’Espluga de Francolí.

L’avís del foc s’ha rebut a les 12.22 h i ha cremat 2,5 ha de vegetació forestal. En aquests moments queden 4 dotacions terrestres remullant la zona, ja que el foc està estabilitzat. No hi hagut afectacions en el trànsit de la carretera N-240 ni tampoc a les vies de l’AVE.