Home Arxiu Sonor - Tots els Programes Discurs d’Antoni Carreras en el lliurament de la Medalla de la Vila de l’Espluga

Discurs d’Antoni Carreras en el lliurament de la Medalla de la Vila de l’Espluga

0
Discurs d’Antoni Carreras en el lliurament de la Medalla de la Vila de l’Espluga
Antoni Carreras, durant el seu discurs. (Foto: Xavier Lozano)

L’historiador, professor i advocat espluguí Antoni Carreras ha rebut aquest dissabte en un acte solemne la Medalla de l’Espluga, una de les distincions més importants que atorga el municipi als seus ciutadans o institucions il·lustres. L’acte ha inclòs el discurs del mateix Carreras, que ha començat confessant que se sentia “incomodat” per tants elogis, però que sentia un gran agraïment per totes les persones que els han fet i l’han tingut en consideració.

X
X