Avui hem passejat amb Pitu Amigó, doctorat en Ciències Biològiques (especialitat Biologia Animal). Fascinat per la natura, junt amb la seva parella comparteix la passió naturalista. Sorprenent, apassionat i polifacètic. Músic, compositor, cineasta, fotògraf… i, per sort per a tots nosaltres, inquiet i divulgador. Per a la majoria d’espluguins, comencem a conèixer el seu interès per la natura per les seves aportacions a la revista El Francolí, amb els articles «Arbres singulars«.

Un dels seus darrers projectes ha estat la creació i direcció de la pel·lícula «Salvatge» un retrat del medi natural de la conca alta del Francolí. «Salvatge» serà estrenat el dia 3 de juny al cinema del Casal de l’Espluga. «El curs de les estacions és el fil argumental de la pel·lícula que, entrellaçant diferents històries, ens mostra com els grans canvis impacten en el paisatge i el comportament dels animals», explica Amigó.

Avui hem escoltat en primícia el fragment musical que il·lustrarà les imatges corresponents a la tardor. La música és de creació del mateix Pitu Amigó i els arranjaments d’en Ferran Andechaga. Podeu descobrir més detalls del projecte a Naturasingular.cat