La tertúlia d'entitats al primer programa de La Plaça a l'Espluga FM Ràdio. (Foto: Cristian Sagastibelza)
La tertúlia d’entitats al primer programa de La Plaça a l’Espluga FM Ràdio. (Foto: Cristian Sagastibelza)

Descarrega’l aquí

L’històric programa La Plaça de l’Espluga FM Ràdio ha tornat a les ones aquest diumenge amb una edició que marcada per les entitats espluguines, que hi han participat per debatre la situació actual del municipi, la participació ciutadana i l’associacionisme i l’estat dels equipaments municipals. La tertúlia ha estat moderada pel periodista Xavier Lozano i ha comptat amb la presidenta de la Germandat de la Santíssima Trinitat, Blanca Rosa Roselló, com a entitat social; la secretària dels Diables de l’Espluga, Aida Martí, com a entitat de cultura popular; la presidenta del Casal de l’Espluga, M. Dolors Civit, com a entitat d’abast general; Jordi Creus, president del Club d’Hoquei Casal de l’Espluga, com a entitat esportiva i Laura Caffarel, copresidenta de l’Orquestra Simfònica i Cor Treu-li la Pols al teu Instrument, com a entitat musical. Durant el programa s’ha parlat del format de la Nit d’Entitats i de la bona acceptació que ha obtingut a l’enquesta de valoració feta per l’Ajuntament de l’Espluga. També s’ha posat a debat l’estat dels equipaments municipals i la definitiva construcció del Pavelló Municipal prevista per aquest any, com ha confirmat en directe la regidora d’Esports, Èrika Soriano, que ha estat entrevistada durant el programa. 

A partir d’ara La Plaça s’emetrà cada diumenge a les 12 del migdia conduïda aleatòriament per Laia Torres, Filo Farré i Xavier Lozano, i un diumenge al mes deixarà l’espai a l’Ajuntament a Casa, amb Òscar Palau, que oferirà l’entrevista a l’alcalde, al cap de l’oposició i el debat polític municipal. Aquests programes s’emetran amb la col·laboració de l’Espluga Audiovisual, que ha recuperat veus ja habituals dels diumenges a l’EFMR. La Plaça es va emetre al 107.4 fins el 2013, quan es va donar a pas al programa comarcal ‘Una comarca, mil històries’, que es produïa amb Ràdio Montblanc.