El pròxim dissabte 4 de Juliol es celebrarà la 6a edició de la VIP XTREM 2015 apta per participants amb un alt nivell de preparació que s’enfronten a més de 120 km i aproximadament 3.800 m de desnivell acumulat, en una cursa ubicada a les muntanyes de Prades que travessa paratges d’interès natural i paisatgístic de la Conca de Barberà, el Baix Camp i l’Alt Camp, concretament als municipis de Vimbodí i Poblet, Prades, Mont-ral, Capafonts, Farena, Montblanc i l’Espluga de Francolí.

S’espera una cursa molt emocionant després del tràgic incident de l’última edició on va morir un ciclista vallenc de 34 anys.  La dificultat i l’atractiu de l’itinerari fan de la ViP XTREM una cita única a Catalunya pels amants de la bicicleta de muntanya més exigents i ben preparats, la calor en aquestes dates és una de les principals dificultats pels bikers.

Aquest any com a novetat hi ha la nova prova en btt anomenada VIP-PRO. És una cursa diferent que es disputarà al mateix dia i que està pensada per augmentar el nombre de participants i de fer una VIP no tan dura però igualment amb un nivell d’exigència destacat. Aquesta consta de 77 km que recorren els mateixos paissatges de la VIP XTREM i 2.200 m de desnivell positiu.