L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga viatjarà aquesta setmana vinent fins a Bucarest (Romania) per disputar el que serà el segon Dance World Cup amb participació de l’escola de dansa del Casal. Les tres ballarines de la Conca classificades per la final mundial de dansa, Alba Foguet, Natalia Martínez i Laura Roca, acompanyades per la seva professora Jessica Estadella participaran a la fase mundial del campionat després d’aconseguir l’accés per la renuncia d’un dels clubs classificats.

Ho faran amb una coreografia dissenyada per la professora i anomenada “Corazón, mente y alma”.  En declaracions al programa esportiu de l’EFMR, Estadella ha expressat que espera que les ballarines gaudeixin de l’experiència més  enllà dels resultats. També ha explicat el significat de la seva coreografia on la debutant  Laura Roca dona nom a “corazón” , Natalia Martínez s’identifica amb “mente” i Alba Foguet amb “alma”.  Les tres ballarines s’han mostrat tranquil·les i amb la il·lusió de viure aquesta experiència de nou però contemplen des de molt lluny l’opció de guanyar. 0303