A partir de dilluns i durant els pròxims dos mesos, la carretera N-240 estarà tallada a l’altura de Montblanc. Tot el trànsit, tant en sentit Lleida com Tarragona, es desviarà per l’interior del municipi.

No s’haurà de creuar tot el poble. El que estarà tallat, per obres, és el tram que toca amb el futur polígon logístic, és a dir, entre la rotonda d’accés a l’AP-2 i el primer accés a Montblanc en sentit Tarragona. Els vehicles que circulin en aquesta direcció hauran d’entrar a Montblanc fins a la rotonda de l’Escola Mare de Déu de la Serra. En aquest punt, ja podran anar a buscar l’N-240 a través de la rotonda del Rifacli. En el sentit contrari, el mateix, els que vagin cap a Lleida hauran de sortir a la rotonda, fer el desviament per l’interior de Montblanc fins a l’accés a la nacional, just abans de la Mahle. 

Talls per les obres de CIMALSA

El tall de la carretera N240 a Montblanc es produeix a causa de les obres del polígon Logístic que impulsa CIMALSA. En concret, l’afectació es produirà mentre durin els treballs per habilitar un pas inferior a aquesta carretera. Així, s’obrirà un vial per sota l’actual traçat que donarà entrada al futur polígon.

Caldrà veure com afecta aquest desviament al trànsit en aquest punt de la Conca de Barberà, especialment, els caps de setmana. Acostuma a ser un punt problemàtic durant l’estiu pel flux de visitants de la Costa Daurada. És cert que ara s’obrirà un segon carril d’accés a l’AP-2 des de la carretera nacional, però necessàriament tot el trànsit haurà de passar per la rotonda mentre durin les obres.