La primera edició del concurs musical Vila Vocal de Montblanc ha tingut una molt bona acollida. Un total de 16 formacions musicals catalanes s’han presentat al concurs, que té com a primer premi l’enregistrament d’un disc a Llimac Estudis de Valls.

D’entre els 16 grups presentats, el jurat farà una selecció de 5 grups, que actuaran a Montblanc el 18 de maig, en el marc de les Festes de Sant Maties. D’entre els 5 grups s’escolliran el primer i el segon classificat. Després de les actuacions, el jurat valorarà l’originalitat de les composicions, la posada en escena i la qualitat musical de cada grup musical o solista. I d’aquests cinc finalistes se n’escolliran els dos guanyadors.

El primer premi del concurs serà l’enregistrament d’un disc a Llimac Estudis de Valls per un import de 2.500 euros i la contractació per una actuació en directe en una festa organitzada per l’Ajuntament de Montblanc durant el 2024 per un import de 500 euros. El segon premi, d’altra banda, preveu la contractació per una actuació en directe en una festa a Montblanc durant l’any 2024 per un import de 500 euros.

Els grups que s’han presentat són els següents: Aitor Penak, Anna Murillo, Goiat, Incendi, Kradon Gun, Lia Sampai, Marta Pallàs Piqué, Micos i Koalas, Projecte MAU, Santa Mandra, Serak Band, Seven Onthemic, T-Dow, The Jamzees, Titu Martí i Volcano Spring.