Un total de sis espectacles programats de març a octubre. Aquesta és la darrera proposta del projecte Lligams Orgànics des d’on han creat el cicle d’Arts en Viu ‘Simbiosi’, el qual se celebrarà en els terrenys que els organitzadors tenen a l’Espluga de Francolí.

L’objectiu d’aquesta proposta és unificar la terra i l’art creant una experiència única on no només s’alimenta la boca sinó també l’ànima. Amb la intenció de conscienciar sobre els problemes actuals, cadascun dels espectacles programats durà una temàtica explícita com a protagonista destacant l’aigua, micro i macrocosmos o la dona i la terra, entre d’altres.

ÀUDIO: La membre de Lligams Orgànics, Anna Amigó, explica la proposta

El cicle arrencà aquest dissabte 23 de març i començarà parlant de l’aigua amb una cercavila pel tros amb ‘Els Joglars de la Bota’. El proper espectacle es traslladarà al 27 d’abril amb dansa i veu amb directe per recitar rapsodes amb Irene Benavent i Blanca Martínez. La tercera sessió, el 25 de maig, anirà a càrrec del grup ‘Folk a tr3s’ per animar a tots els assistents a aprendre danses amb la terra com a protagonista.

El cicle continuarà el 29 de juny amb una trobada per celebrar els dos anys de Lligams Orgànics amb el piano de cua de Lídia Papió. El 21 de setembre serà el torn de la titellaire Mercé Framis amb un espectacle d’ombres i el cicle es clourà el 19 d’octubre celebrant el Dia Mundial de l’arpa amb l’espluguina Anna Amigó.

Les entrades per tots els espectacles ja estan disponibles, totes les jornades inclouen una consumició o tast i els detalls d’algunes de les actuacions s’aniran desvetllant més endavant a les xarxes socials de Lligams Orgànics.